maandag 25 november 2013

Ufootje = affootje en nog een buideltje.

Geen idee of de titel van dit verhaaltje goed Nederlands is ... Maar het is wel waar!!!

Mijn voornemen om van UFO's AFFO's te maken is gestart.
Nog even voor degene die de thermen niet kennen: Een Ufo = een Un finnished object en een Affo = een Ufo die wel 'af' is. ;)

Ik ben gisteren begonnen mijn werktafel op te ruimen. Er lag zoveel rommel op van verschillende projecten.
Opgeruimd is het nog niet, maar ik kwam enkele dingen tegen die afgemaakt moesten worden. Zo ook dit Ufootje dus. Een Badge van de Lingelappers die half af was en ik in eerste instantie aan een ander had gegeven om af te maken, maar weer terug kreeg omdat ze zelf toch een badge had gemaakt.
Afgemaakt dus!!! Ik heb gelijk maar een stel andere erbij op de foto gezet. Dat waren reserve voor Lingelappers die er geen hadden, of die van henzelf vergeten waren. Zodat ze op de tentoonstelling toch herkenbaar zouden zijn voor de gasten.

Degene die rechtsonder ligt is de laatst afgemaakte.

Verder had ik een bloes waarop ik een leuk borduurwerkje had gemaakt > Bloes versleten maar het borduurwerkje was nog mooi.
Wat ermee doen??? Laten liggen om er ooit eens iets van te maken is bij mij eerder regel dan uitzondering. Nu heb ik er gelijk maar wat van gemaakt.
Met een paar restlapjes en het patroon van het buideltje nog in mijn hooft zijn de borduurtjes verwerkt in een buideltje. Best leuk geworden ;)

Het waren 2 verschillende roosjes die ik met kruissteek op een bloes had geborduurd ( ooit ;) ) en nu zijn ze leuk op dit tasje.

1 opmerking: