woensdag 16 april 2014

Tuinreservaat

Een aantal jaren geleden zag ik op tv dat  je een test kon doen of je tuin in aanmerking kwam voor het 'predicaat'  "tuinreservaat!"
Uiteraard moest ik dat even proberen en ja hoor, op 9 punten was onze tuin goed gekeurd. We hebben alleen geen vijver maar voor de rest is alles aanwezig. Dus nu staan we op de site van Vroege Vogels vermeld. Hier staan we.

Er was een mogelijkheid om een bordje te bestellen met een winterkoninkje erop gebrand. Maar dat was in mijn ogen wel een beetje prijzig, zeker als je een man hebt die met hout werkt en zelf redelijk handig om er een vogeltje op te tekenen met een soldeerbout! Dus hebben we zelf zo'n bordje gemaakt.

Aangezien het al een poosje op ons hek was bevestigd begonnen weer en wind er invloed op te hebben en het winterkoninkje was bijna niet meer te zien. Daar hebben we afgelopen week wat aan gedaan. Deze keer heb ik alle varianten van bruin - en zwarte stiften gebruikt. Het is een paar keer gelakt en zit weer op ons hek. Tot de volgende renovatie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten