maandag 16 december 2013

Oud nieuws

Sinterklaas ligt al even achter ons, maar toch wil ik e.e.a. erover laten zien.
We hebben het op 6 december gehouden > de dag dat hij jarig is uiteindelijk. De hele middag waren we (ik) druk met gedichten en inpakken.

Als eerste hebben we een banketletter in stukken gesneden en een zak pepernoten open gemaakt. (De eerste!!!).Aansluitend hebben we de cadeautjes uitgepakt en gedichten gelezen. Zoals altijd is dat wel een aardige aangelegenheid.
DH hoeft nooit iets, maar wil wel zoveel mogelijk pakjes hebben. De heeft meestal tot resultaat dat hij aparte etenswaren krijgt.

Maar goed de rest had wensen en die zijn gedeeltelijk ook vervuld. Ook de mijne:
Dit zijn bijvoorbeeld koekjesvormen in de vorm van Elisabeth en Darcy. De grote vormen konden via Pinterest besteld worden maar de kleintjes heeft "printmeneer" speciaal voor mij gemaakt! Nu er nog koekjes mee gaan bakken.


Verder heb ik de cadeaubon van de Schapenkop verzilverd en deze spullen gekocht > geen verrassing maar ik ben er uiteraard blij mee! In tijden van schaarste kun je zo 2x plezier hebben van 1 cadeau/prijs.

Sinterklaas heeft ook deze verrassend mooie kerststal gebracht! Bedankt Sinterklaas.


Dit is iets dat op mijn verlanglijstje stond. De ene sinds kort (de vlag van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden). En de wimpel in Rood-Wit-Blauw (al jaaaaaaaaaaaaaren, maar die is moeilijk te vinden).

En dit kleurige setje is om mijn haren op te sieren!!!

Ik ben erg blij met alles!

De volgende dag heb ik de vlag gelijk aan de vlaggenmast gehangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten