maandag 28 oktober 2013

Wel even wennen ... ;)

Het is natuurlijk een goed voornemen, maar dan moet ik het natuurlijk ook wel doen!!! Een berichtje plaatsen ...
De volgende quilt die ik had opgestuurd naar de tentoonstelling is deze:

Nu hoop ik dat het een beetje te zien is, de afbeeldign ziet er nu zo klein uit! 

Ik had bij een kringloop een soort boek gekocht met 6 vakjes erin. Het had een poosje ongebruikt gelegen en ineens had ik een idee > 6 zouden de 6 scheppingsdagen kunnen zijn.

Uiteindelijk heb ik geprobeerd de hele Bijbelse boodschap in 6 kleine quiltjes uit te beelden:
De bovenste is de aarde met de maan en sterren, > "God created the world."
De tweede zijn bloemen planten en dieren > "to live in."
Op het derde quiltje spring ik gelijk naar het Nieuwe Testament en is de Kribbe te zien met een ster > "God gave his Son."
Op het vierde quiltje staan de drie kruizen op de heuvel Golgotha > "So we receive grace".
De aarde is weer te zien op het vijfde quiltje met een groot wit kruis er op > God gave us grace"
En op de laatste is de tuin van het paradijs / de hemel te zien met de boom des levens o.a. en God's aanwezigheid is afgebeeld in de vorm van een wit rondje ( eeuwig, zonder begin en einde!) > "So that we can live forever".

Op de laatste dag van de tentoonstelling kwam er iemand naar me toe die mijn naam had onthouden doordat ze juist dit werkstuk goed had bestudeerd. Ze zag mijn naamlabel en we hadden een heel aangenaam gesprek met elkaar!
Al eerder had iemand aangegeven dat hij dit werkstuk wilde kopen, maar ik wil het kunnen gebruiken > op school, in de kerk of bij andere bijeenkomsten. Als ik dat niet meer doe dan kan ik het nog altijd verkopen!

1 opmerking:

  1. Het is een geweldig mooi quiltje (ook voor mij als niet gelovige). Tijdens de tentoonstelling kon ik er niet voorbij lopen zonder er nog even aandachtig naar te kijken, en ik ontdekte er iedere keer iets nieuws in. En ik ben er heel wat keren voorbij gelopen.

    BeantwoordenVerwijderen