maandag 27 april 2015

Vlag - banier - jurk

Koningsdag. 27 april!
In mijn hoofd is het nu 30 april maar dat klopt natuurlijk niet.
Het is echt KONINGSDAG  en geen Koninginnedag meer. Vorig jaar was het nieuw, en op zaterdag de 26e. Nu is hij echt jarig ... onze koning Willem-Alexander.

Hier lijkt het nog op alles wat er voorheen was. De vlaggen zijn inmiddels opgehangen. De klok luid nu 10 minuten en straks is er een aubade en de rest van het programma dat door het oranje comité is bedacht.Aangezien we hier ook met de tijd meegaan is er ook een FB pagina Daar is e.e.a. te zien hoe onze stad versierd is.

Dit jaar dus weer de vlag uit met wimpel. De lucht is blauw, de zon op en er is sluierbewolking. Ik ben benieuwd wat de dag verder zal brengen!
Voor mij dit jaar geen vlag met wimpel. De vlaggenmast is al in gebruik voor een banier die ik maakte voor onze straatversiering. Of mensen hem vanaf de straat gezien hebben weet ik niet, maar hij hangt wel!!! Het was een uitdaging om hem te maken en behoorlijk goed gelukt!

Hij wappert mooi!

Verder zou ik nog laten zien welke jurk ik gemaakt had voor de feestweek.

Op de bovenste foto ben ik hem nog aan het passen. DD moest even kijken of e.e.a. allemaal goed zat!
Op de onderste foto ben ik klaar om naar de BBQ te gaan: jurk aan, haren in golfjes, ketting om van Arwen en een zelfgemaakt hoofdsieraad van verzilverd koperdraad ;)

Bij de kringloop vond ik zaterdag nog een hoepel van een trouwjurk die ik misschien onder deze jurk kan dragen. Niet helemaal LOTR maar waarschijnlijk wel leuk!Boven dus dat sieraad van Arwen. Eronder Galadriël met een hoofdsieraad waarop dat van mij is gebaseerd. Alleen is die van mij lang niet zo mooi. Maar het gaat om de suggestie ;)

Voor iedereen die dit leest ... Een fijne dag toegewenst.

2 opmerkingen: